Дуже гаряче: Alyona Alyona підірвала мережу звабливими танцями в прозорій сукні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дуже гаряче: Alyona Alyona підірвала мережу звабливими танцями в прозорій сукні

Дуже гаряче: Alyona Alyona підірвала мережу звабливими танцями в прозорій сукні
Джерело:  online.ua

Популярна українська реперка Аlyona Аlyona звикла тішити шанувальників кумедними відео, які за лічені години стають популярними в мережі. Проте цього разу співачка, здається, перевершила усі свої попередні жартівливі ролики. Талановита українська красуня на своїй сторінці в Instagram оприлюднила відео, в якому разом з хлопцем по імені Віктор взяла участь у популярному в мережі челленджі Flip the Switch Сhallenge. Аlyona Аlyona продемонструвала своїм фанатам звабливі та запальні танці в прозорій сукні, передає ONLINE.UA.

На відео королева української реп-сцени в купальнику і червоній прозорій сукні еротично станцювала поруч з чоловіком, який знімав її на телефон. За мить вони помінялися костюмами і вже Віктор постав в купальнику і сукні, намагаючись повторити сексуальні рухи своєї зіркової подруги.

"Поки немає концертів, буду блогером в тренді. Віктору личить червоний?", - прокоментувала своє відео Аlyona Аlyona.

Шанувальники, які звикли до того, що у реперки чудове почуття гумору, не приховують, що дане відео стало для них абсолютною несподіванкою.

"Найкраща! Ти просто вогонь!; це дуже гаряче; мені подобається, що люди не сумують на карантині; а цьому хлопчині пощастило; Таааак! Цю версію я чекала дуже довго; не ображайся, твій друг рухається сексуальніше; це твій хлопець?; які ви милі; Ти просто шикарна дівчина - що є, то є", - діляться враженнями від перегляду нового ролику співачки її фанати.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Каменських відверто розповіла, як їм з чоловіком, репером Потапом, вдається підтримувати відносини, незважаючи на насичений графік, і що є запорукою успіху їхніх стосунків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?