Десятки людей інфікувалися коронавірусом у Києво-Печерській Лаврі - офіційні дані
Категорія
Україна
Дата публікації

Десятки людей інфікувалися коронавірусом у Києво-Печерській Лаврі - офіційні дані

Десятки людей інфікувалися коронавірусом у Києво-Печерській Лаврі - офіційні дані
Джерело:  online.ua

На території Києва виявили протягом доби 8 квітня ще 41 випадок нового коронавірусу, а один українець - помер. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані Київської міської державної адміністрації.

За словами очільника столиці Віталія Кличка, серед інфікованих - двоє медиків. Загальна кількість виросла до 335.

"Зазначу, з випадків, зареєстрованих за минулу добу, 26 – у Києво-Печерській Лаврі. Складно уявити, яким може бути ланцюг подальшої передачі інфекції", - підкреслив мер.

Відомо про госпіталізацію 6 людей, в яких діагностували COVID-19 останньої доби.

Слід нагадати, духівництво Києво-Печерської Лаври відмовилося припинити богослужіння із допуском парафіян після того, як в Україні ввели карантин та навіть після його посилення. Тільки нещодавно лавра перейшла на формат онлайн.

Згідно з непідтвердженими даними, коронавірус уразив скандального намісника лаври - Павла. Він припинив участь у релігійних обрядах та перебуває в самоізоляції, що нібито підтвердили українським медіа джерела в його оточенні.

Як повідомляв ONLINE.UA, новий коронавірус діагностували у намісника Свято-Троїцького Іонинського монастиря Києва- Іони Черепанова. Детальніше про стан священника - в окремому відповідному матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?