Всеукраїнська школа онлайн: вчителька жорстко помилилася під час уроку
Категорія
Україна
Дата публікації

Всеукраїнська школа онлайн: вчителька жорстко помилилася під час уроку

Всеукраїнська школа онлайн: вчителька жорстко помилилася під час уроку
Джерело:  online.ua

Одна з вчительок проєкту "Всеукраїнська школа онлайн" припустилася помилки під час уроку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відповідний відеоролик.

Викладачка географії у середу, 8 квітня, дезінформувала десятикласників щодо океанів навколо Австралії.

"Територія Австралійського Союзу включає в себе повністю материк Австралія, острів Тасманія та острови в Тихому й Атлантичному океані", - пояснила вчителька під час дистанційного зайняття.

Насправді ж Австралію із заходу та півдня обмежує Індійський океан — Тиморське та Арафурське моря, які входять до його складу.

Нагадаємо, "Всеукраїнська школа онлайн" почалася у понеділок, 6 квітня. Таким чином влада допомагає школярам не втратити кілька тижнів навчання під час жорсткого карантину, пов'язаного з епідемією COVID-19.

Після кількох інцидентів із помилками вчителів, які, судячи з усього, не звикли вести уроки на камеру, почалося їх неприпустиме цькування в інтернеті. Багато користувачів виступили у захист викладачів, бо помилки не мають впливу у глобальному навчальному процесу та від них ніхто не застрахований.

Користувачі відзначають, донедавна ніхто навіть не думав, що можна успішно запустити такий онлайн-проєкт, пов'язаний зі шкільною освітою.

Таким чином користувачі підтримали вчительку математики Олену Бурдун. Напередодні вона написала на дошці неправильне рішення завдання - 18 замість 28 - та отримала "хвилю хейту" на свою адресу від окремих людей у мережі.

Школи будуть закритими щонайменше до 24 квітня, якщо обмеження не пролонгуватимуть.

Як повідомляв ONLINE.UA, у команді президента Володимира Зеленського вважають, що карантин можна буде послабити за певних умов ще протягом квітня. Наразі ОПУ спостерігає за розвитком епідемії в Україні. Особлива увага спрямована на Великдень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?