Старовинний будинок обрушився у центрі Одеси - шокуючі відео
Категорія
Події
Дата публікації

Старовинний будинок обрушився у центрі Одеси - шокуючі відео

Старовинний будинок обрушився у центрі Одеси - шокуючі відео
Джерело:  Думська

Частина старовинного будинку в центрі Одеси обвалилася вранці у четвер, 9 квітня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання "Думская".

За відомостями журналістів, йдеться про будівлю на перехресті вулиці Канатної та провулку Нахімова. Напередодні у її лівому нежилому крилі почалися роботи.

Рятівники Державної служби надзвичайних ситуацій оперативно почали роботу на завалах. Її зупинили через загрозу нового руйнування, однак невдовзі поновили.

Міський мер Геннадій Труханов оголосив, що будинок належить порту. Його передали в оренду приватній особі, яка повинна була вести ремонт.

"Будинок — пам'ятник архітектури, є охоронний договір. Імовірно роботи велися з порушенням регламенту. Ми взяли матеріали з камер спостереження. На даний момент інформації про потерпілих немає. Бригада будівельників якраз вийшла на перекур, а дівчина, яка проходила повз, за кілька секунд до обвалення встигла пройти. Ми будемо розбиратися, що вони зробили. Може, зруйнували опорні стіни, ми бачимо, що на цьому будинку багато прибудов", - зазначив він.

Видання пояснило, що дім збудували 1893 року. Тоді його використовували як товарний склад та гостинний двір робітників артілі.

Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці лютого Одеса постр аждала від урагану — у місті під сильним вітром падали дерева й штучні конструкції. Одна жінка отримала смертельні поранення під час падіння дерева на тротуар.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?