Вже наступного тижня: Кабмін поділився з українцями прекрасною новиною
Категорія
Політика
Дата публікації

Вже наступного тижня: Кабмін поділився з українцями прекрасною новиною

Вже наступного тижня: Кабмін поділився з українцями прекрасною новиною
Джерело:  online.ua

Український парламент вже погодив зміни до держбюджету і може підтримати їх наступного тижня. Чудовою новиною з українцями поділився очільник Кабміну Денис Шмигаль в ході зустрічі з пані послом Канади в Україні Ларисою Галадзою. За словами глави уряду, зміни дозволять надати фінансову допомогу пенсіонерам і збільшити надбавки медикам. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт КМУ.

"Верховна Рада погодила основні видаткові статті оновленого держбюджету. До кінця робочого тижня ми ще працюємо з профільним комітетом. І вже наступного тижня ми очікуємо, що народні депутати проголосують за зміни в держбюджет", - заявив очільник Кабміну.

Окрім того, він детально розповів пані послу про кроки, які КМУ робить для боротьби з поширенням коронавірусної хвороби, а саме: про підтримку українських лікарів, соціально вразливих верств населення, людей, які втратили роботу, малого і середнього бізнесу.

Денис Шмигаль також встиг розповісти пані послу про створення Фонду із боротьби з коронавірусом. У свою чергу Лариса Галадза поділилася досвідом Канади в боротьбі з пандемією та наголосила, що офіційний Київ вживає правильні заходи.

Варто звернути увагу на те, що нещодавно український уряд ухвалив рішення зменшити витрати на антикоронавірусний фонд. Як відомо, спочатку КМУ пропонував фонд щодо боротьби з коронавірусом обсягом 97 млрд грн, але зменшив суму до 66 млрд.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Зеленський 1 квітня підписав антикризовий закон про забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням пандемії COVID-19. Як зміниться життя українських громадян після підписання даного закону —  читайте тут.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?