Диявол це ненавидить: якими зізнаннями поділився головний екзорцист Ватикану
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Диявол це ненавидить: якими зізнаннями поділився головний екзорцист Ватикану

Диявол це ненавидить: якими зізнаннями поділився головний екзорцист Ватикану
Джерело:  online.ua

Популярна книга священнослужителя Марчелло Станціоне "Диявол боїться мене" стала справжнім відкриттям для багатьох людей. Все, що в ній описано, лякає та шокує, проте нікого не залишає байдужим. В ній розповідається, як головний екзорцист Ватикану Габріель Аморт неодноразово перемагав диявола у боротьбі за людську душу та тіло. Священик за 30 років практики зустрічався з сатаною близько 60 тисяч разів, тому добре знає, як з ним боротися, та чого боїться нечистий, передає ONLINE.UA з посиланням на LIVE24.

В книзі згадується історія зіткнення з сатаною в 1997 році. Колеги привели до Аморт в кабінет молодого італійця. Юнак знав лише свою рідну мову, але щось всередині нього вільно розмовляло англійською. Аморт зрозумів, що хлопець одержимий, адже, за словами екзорциста, диявол любить розмовляти саме англійською та буквально ненавидить латинь.

"Тоді було вирішити починати сеанс вигнання. Священик наказав духу всередині молодої людини назвати своє ім'я і був шокований, коли дізнався, що це сам Люцифер. За словами отця Аморта, після слів про вигнання тіло юнака буквально здійнявся над підлогою. Тоді сатана назвав точний день і час, коли покине тіло молодої людини", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що Габріель Аморт в 1990-му році заснував Міжнародну асоціацію екзорцистів. Що цікаво, він ніколи не заперечував той факт, що у більшості "пацієнтів" спостерігалися звичайні психічні розлади, ніяк не пов'язані з дияволом.

"Однак для себе він все ж виділив ряд симптомів, які говорять про одержимість бісом. За словами отця Аморта, про наявність диявола в тілі свідчать головні болі і спазми в шлунки. Габріель Аморт також розповідав, що 90% дійсно одержимих людей можна знайти в сатанинських гуртках або серед тих, хто захоплюється чаклунством і магією. Священик підкреслив, що жертвами бісів часто стають і жінки середнього віку, які відчувають потяг до ворожіння і регулярно займаються ним", - пише видання.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, група вчених відновила зовнішність  жительки Шотландії XVII-XVIII столітть, яку засудили як відьму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?