Переїзд Мессі до Італії: чи збирається барселонець грати проти Роналду
Категорія
Спорт
Дата публікації

Переїзд Мессі до Італії: чи збирається барселонець грати проти Роналду

Переїзд Мессі до Італії: чи збирається барселонець грати проти Роналду
Джерело:  online.ua

Нападник футбольного клубу "Барселона" Ліонель Мессі висловився щодо чуток про його переїзд до міланського "Інтера". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний акаунт футболіста в Instagram.

За його словами, жодного переїзду до інших клубів він не планує.

"Фейкові новини. Те ж саме стосується інформації про "Ньюеллз Олд Бойз", це неправда. Добре, що ніхто не вірить в це", - зазначив Мессі.

Цікаво, що переїзд зірки "Барселони" до "Інтера" дав би йому можливість виступати проти Кріштіану Роналду. Той грає за італійський "Ювентус", тож бере участь у національних турнірах.

Нагадаємо, майже уся професійна кар'єра Мессі як футболіста пов'язана з каталонським клубом. Він провів у його складі 804 гри та забив 673 голи з 2000 року.

Водночас він виходить на поле за аргентинську збірну. За рідну національну команду він провів 138 матчів та відзначився 70 голами.

Також Мессі надали постійне місце у символічній збірній Аргентини усіх часів.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні у четвер, 9 квітня, представники ФІФА оновили світовий рейтинг футбольних збірних. Яке місце посіла Україна, а також про позиції її суперників на Євро-2020 читайте в окремому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?