Просто негайно: Зеленський відреагував на феномен коронавірусу на Миколаївщини
Категорія
Україна
Дата публікації

Просто негайно: Зеленський відреагував на феномен коронавірусу на Миколаївщини

Просто негайно: Зеленський відреагував на феномен коронавірусу на Миколаївщини
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський виступив з новою заявою щодо поширення коронавірусу у Миколаївській області, де не виявили жодного випадку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Офісу президента.

За його словами, із ситуацією треба негайно розібратися.

"Ціла область у нас залишається під питанням. Ми не знаємо, скільки людей там можуть бути хворими на COVID-19, а відтак не можемо оцінити ризиків поширення хвороби. Негайно, просто негайно, без затримок необхідно розібратися з цим", - підкреслив Зеленський.

До президента довели, що на території регіону проводять дуже мало тестувань на COVID-19, а їх якість також — під питанням.

На спеціальній нараді топ-посадовці обговорили фінансування лікарень в Україні після того, як змінили систему направлення коштів у рамках другого етапу медичної реформи.

Станом на ранок 10 квітня в Україні виявили 2 203 випадки COVID-19. Миколаївщина - єдина області, де "немає" хворих.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Міністерстві охорони здоров'я розкрили, який показник летальності має спалах коронавірусної інфекції в Україні. У світі в середньому смертність коливається приблизно на 6%. Показник відрізняється у різних країнах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?