90-річна жінка, яка перемогла COVID-19, нарешті розкрила свій секрет
Категорія
Світ
Дата публікації

90-річна жінка, яка перемогла COVID-19, нарешті розкрила свій секрет

90-річна жінка, яка перемогла COVID-19, нарешті розкрила свій секрет
Джерело:  online.ua

Світові медіа все частіше висвітлюють історії літніх людей, які змогли здолати коронавірус, та далі продовжують радіти життю в колі своїх родин. Чим більше подібних історій з'являється - тим більше надії, що світ уже в найближчому майбутньому зможе остаточно здолати COVID-19. 90 річна мешканка Нью-Йорка Анна Фортунато не тільки змогла перемогти хворобу, а й зразу ж поділилися з іншими людьми своїм секретом одужання. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.

За словами Анни Фортунато, вона вперше відчула біль в горлі 13 березня. Бабуся спочатку не звернула на це жодної уваги, однак через кілька днів її самопочуття погіршилося.

"Фортунато госпіталізували і виявили у неї коронавірус. Лікарі зазначили, що смертність пацієнтів у віці за 80 років від COVID-19 становить близько 21,9%. Крім того, американка страждає на астму. Уже через два тижні в лікарні Фортунато виписали. Наразі відомо, що їй давали антималярійний препарат гідроксихлорохін, ефективність якого не підтверджена", - сказано в повідомленні.

Анна Фортунато зізнається, що медики назвали її одужання справжнім дивом. Однак, на думку 90-річної американки, дива тут не так вже й багато, але є маленький секрет. Жінка наголошує, що всі, хто захворів на коронавірус, повинні боротися, не втрачати оптимізму і молитися. Окрім того, ще один важливий фактор, який допоможе вам здолати хворобу, - активний спосіб життя. Бабуся закликає всіх більше рухатися і не лежати весь час на дивані. Вона нагадує, що спортом можна займатися навіть тоді, коли ви постійно знаходитеся вдома через карантин. Анна Фортунато наостанок наголосила - "якщо я впоралася, то і ви теж зможете".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Італії вилікувався від коронавіруса 101-річний чоловік. Він став першою найстарішою людиною в світі, якій вдалося перемогти коронавірус. Лікарі називають його одужання дивом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?