Важливі ініціативи: Зеленський пояснив плани уряду з боротьби проти COVID-19
Категорія
Політика
Дата публікації

Важливі ініціативи: Зеленський пояснив плани уряду з боротьби проти COVID-19

Важливі ініціативи: Зеленський пояснив плани уряду з боротьби проти COVID-19
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський у зверненні з приводу епідемії COVID-19 анонсував грошові виплати окремим категоріям громадян. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оприлюднений відеоролик.

За словами державного лідера, протягом тижня Україна отримує спеціальні вантажі з Китаю та Південної Кореї — з необхідними для подолання епідемії ресурсами.

"Також хочу відзначити важливі ініціативи уряду щодо змін до державного бюджету. Фонд боротьби з коронавірусом становитиме 66 мільярдів гривень. За ці кошти буде відчутно збільшено виплати лікарям, які протидіють COVID-19, і здійснено виплати громадянам України, які через карантин, на жаль, втратили роботу. А ще – надання грошової допомоги сім’ям лікарів, які загинули від коронавірусу. Окремо від коштів Фонду майже 30 мільярдів гривень буде спрямовано нашим пенсіонерам", - пояснив Зеленський.

Паралельно українські підприємства підвищують рівень виробництва захисник масок. Щоденні обсяги майже сягнули мільйона екземплярів.

Президент також анонсував парламентське засідання у понеділок, 13 квітня, під час якого розглянуть найважливіші питання.

Як повідомляв ONLINE.UA, миколаївське управління СБУ стверджує, що з'ясувало причину аномальних показників області щодо коронавірусу. За словами начальника осередку, ситуація пов'язана безпосередньо з вадами у роботі лабораторного центру МОЗ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?