Зеленський терміново приїхав на Донбас - що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський терміново приїхав на Донбас - що сталося

Зеленський терміново приїхав на Донбас - що сталося
Джерело:  online.ua

У суботу, 11 квітня, український глава Володимир Зеленський приїхав на Донбас, щоб ознайомитися з обстановкою на ділянці розведення сил і засобів Богданівка-Петрівське. В ході робочого візиту він відвідав наметове містечко для інфекційних хворих на коронавірус військовослужбовців, де його ознайомили з функціонуванням медичного об'єкта. Відео з поїздки Зеленського на Донбас опублікувала пресслужба Офісу президента України, передає ONLINE.UA.

Відомо, що під час візиту в Покровск, що в Донецькій області, Зеленський відвідав наметове містечко для хворих на коронавірус 66-го Військово-мобільного госпіталю. Він привіз медикам засоби індивідуального захисту, а також нагородив за показове виконання поставлених завдань окремих військовослужбовців.

Крім візиту на Донбас, Зеленський планує ще відвідати Бердянськ Запорізької області. Там він обговорить питання створення об'єктів військової інфраструктури військово-морської бази "Восток" ВМС України.

Важливо відзначити, що в ЗСУ за станом на 11 квітня зафіксовано 10 випадків захворювання COVID-19, з них 1 летальний. На ізоляції, в тому числі самоізоляції, знаходяться 180 осіб. У 20 військовослужбовців в найближчі три дні закінчується ізоляція. Командування Медичних сил Збройних сил України закликає дотримуватися правил карантину та особистої гігієни.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський пообіцяв українцям, що в зв'язку зі зміною бюджету через карантин, в Україні не уріжуть витрати на оборону, науку і зарплати вчителів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?