Шахтар готує план: футболісти зробили несподіваний анонс
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар готує план: футболісти зробили несподіваний анонс

Шахтар готує план: футболісти зробили несподіваний анонс

Футболісти ФК "Шахтар" припускають відновлення тренувань вже під час карантину в Україні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал "Футбол".

За словами Даріо Срни — асистента головного тренера, гравцям необхідні приблизно три тижні, щоб повернути форму.

"Найближчим часом "Шахтар" готує план, щоб почалися якісь роботи на полі. У нас два великих поля і ми хочемо розділити кожне навпіл. Тобто, один футболіст працює на одній половині поля, значить одночасно може працювати чотири футболісти. Вони будуть переодягатися вдома, приїжджати на своїх машинах і працювати в такому форматі. Це вже дасть якийсь результат", – пояснив він.

Асистент зазначив, що це буде корисно всім. окрім цього сценарію, тренерський штаб розробив інші. Головна теза — не порушувати закон під час карантину.

"Сьогодні введено карантин і ми повинні бути прикладом для всіх інших і дотримуватися закону. Нам потрібно це поважати і, виходячи з цього, ми створили таку програму", – додав спортсмен.

Нагадаємо, в Європі зупинили усі національні чемпіонати й міжнародні матчі найвищого рівня — Лігу чемпіонів, Лігу Європи, Євро-2020. Весь професійний спорт перебуває на карантині через COVID-19.

Як повідомляв ONLINE.UA, в УЄФА прийняли неочікуване рішення, як завершити Лігу Європи та Лігу чемпіонів у 2020 році, матчі яких припинені через пандемію коронавірусу. Організатори турнірів допускають, що дограти єврокубки зможуть за три тижні в серпні. Подробиці — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?