Співачка Ріанна безстрашно присоромила Дональда Трампа - відео приголомшило світ
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка Ріанна безстрашно присоромила Дональда Трампа - відео приголомшило світ

Співачка Ріанна безстрашно присоромила Дональда Трампа - відео приголомшило світ
Джерело:  online.ua

Легендарна зірка світової музичної сцени Ріанна обожнює своїх фанатів та робить все можливе, щоб врятувати їхні життя під час загострення пандемії коронавірусу в США. Співачка вже пожертвувала у різноманітні благодійні фонди мільйони доларів. Однак її шанувальники не приховують, що окрім фінансової допомоги, дуже чекають нових пісень артистки. Величезна кількість повідомлень від фанатів із запитаннями про новий альбом, здається, образила Ріанну. Красуня знайшла, щоб відповісти усім своїм прихильникам - її відеозвернення за лічені години стало хітом мережі, передає ONLINE.UA.

Ріанна, як і більшість інших світових зірок, влаштувала особливий вечір для своїх відданих фанатів. В Інстаграмі вона вийшла в онлайн-ефір, щоб поспілкуватись з людьми, які перебувають на карантині, та відповісти на найпопулярніші питання. Однак у коментарях всіх цікавило не те, що Ріанна віддає чимало ресурсів на допомогу боротьби з коронавірусом, а анонсований альбом, який от-от вийде у світ.

"Чому ви питаєте мене про альбом, в той час як я намагаюся врятувати світ? На відміну від вашого президента?", – відповіла Ріанна в ході прямого ефіру, натякаючи на бездіяльність американського лідера Дональда Трампа.

Відео за лічені години зібрало майже 300 тисяч переглядів. Люди дивуються, що співачка не боялася дорікнути очільнику Білого дому.

"Ріанна завжди знає, що сказати; вона має рацію - Трампа не дуже й непокоїть, що помирають американці; Трамп знав, що буде пандемія ще в 2019 році, але нічого не зробив, щоб нас врятувати; Ріанна, дякуємо за допомогу - ти справді рятуєш світ; це правда, про яку не можна мовчати", - коментують відео фанати співачки.

Раніше  ONLINE.UA розповідав, що легендарний голлівудський актор Том Генкс та його дружина Ріта Вілсон поділилися приємною новиною — вони одужали після коронавірусу. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?