УЄФА змінить формат Ліги чемпіонів та Ліги Європи - як пройдуть матчі
Категорія
Спорт
Дата публікації

УЄФА змінить формат Ліги чемпіонів та Ліги Європи - як пройдуть матчі

УЄФА змінить формат Ліги чемпіонів та Ліги Європи - як пройдуть матчі
Джерело:  online.ua

Представники УЄФА та Асоціації європейських клубів визначили, як відбудуться футбольні матчі незавершеного сезону. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Cadena SER.

За даними видання, першість нададуть національним турнірам. Лише після завершення внутрішніх чемпіонатів відбудуться матчі континентального масштабу.

Відомо, що першими відновлять матчі клуби німецької бундесліги. Футболісти вже почали тренування, а ігри відбудуться за попередніми даними вже з травня. Іноземні колеги німців почнуть розігрувати власні ліги у липні. Кожен з матчів відбудеться з пустими трибунами.

Матчі Ліги чемпіонів та Ліги Європи пройдуть після завершення національних турнірів. Етапи чверть та пів фіналу пройдуть на нейтральних полях одним матчем кожен. Це необхідно для розіграшу протягом двох тижнів.

Початок сезону 2020/2021 планується у вересні. Йому передуватиме тритижнева пауза.

Як повідомляв ONLINE.UA, керівництво донецького клубу "Шахтар" готується до відновлення тренувань під час карантину. Тренерський штаб розроблює особливий план для їх проведення, щоб не порушувати законодавство та дотримуватися усіх необхідних норм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?