Фото українського озера опублікували в National Geographic - фантастичні світлини
Категорія
Культура
Дата публікації

Фото українського озера опублікували в National Geographic - фантастичні світлини

Фото українського озера опублікували в National Geographic - фантастичні світлини
Джерело:  online.ua

Новий випуск журналу National Geographic Traveller з нетерпінням чекають люди з різних куточків планети, адже світлини, які публікують у відомому журналі, завжди унікальні та незабутні. Цього разу National Geographic буде вражати світ знімками неймовірно красивого українського озера, розташованого на Херсонщині. Глянець вийде у продаж вже у травні, однак автор фотопроєкту "На рожевій планеті" (At the Pink Planet) Євген Самученко вирішив поділитися приємною новиною з українцями вже зараз, передає ONLINE.UA.

 "Мій знімок з України опублікований на розвороті друкованої версії журналу Natonal Geographic Traveller!", - написав Євген Самученко на своїй офіційній сторінці у Фейсбук.

Варто зазначити, що фантастичні світлини Лемурійського озера, що на Херсонщині, вже побачив весь світ, адже вони увійшли у шортлист премії Sony World Photography Awards 2020 в номінації "Світ і дика природа". За словами українського фотографа, це природне явище надихнуло його. Щоб передати всю красу озера фотограф використав дрон.

"Коли вперше бачиш рожеві соляні озера в Херсонській області в Україні, створюється враження, що дивишся на іншу планету. Влітку мікроскопічні водорості впливають на колір води, через що вона стає червоно-рожевою. Якщо дивитися на все це зверху, вид відкривається просто неземний, тому я знімав з дрона, щоб передати всю атмосферу цього незвичайного місця", – ділиться враженнями Євген Самученко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше британським астрономам з Університету Бірмінгема вдалося зафіксувати унікальне явище — вони виявили найяскравіший і аномальний вибух зірки наднової.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?