Коронавірус зірвав найпрестижнішу велогонку світу - нову дату вже визначили
Категорія
Спорт
Дата публікації

Коронавірус зірвав найпрестижнішу велогонку світу - нову дату вже визначили

Коронавірус зірвав найпрестижнішу велогонку світу - нову дату вже визначили
Джерело:  online.ua

Велогонка "Тур де Франс" відбудеться пізніше через епідемію коронавірусу COVIED-19 у Франції. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт змагань.

За словами організаторів, перегони повинні були пройти з 27 червня до 19 липня. Напередодні президент країни Еммануель Макрон оголосив про скасування усіх масових заходів, зокрема й спортивних.

Організатори "Тур де Франс" згідно з рішенням французького уряду вирішили перенести перегони. Вона відбудеться з 29 серпня до 20 вересня 2020 року. Маршрут залишиться незмінним — учасники долатимуть відстань від Ніцци до Парижа. Загальна довжина його становить близько 3 тисяч кілометрів.

Макрон у спеціальній заяві напередодні попередив французів про тривалість жорсткого карантину щонайменше до 11 травня. Проведення масових заходів неможливе раніше середини липня.

Нагадаємо, в Європі зупинився майже весь професійний спорт, зокрема й футбол. Усі національні турніри та міжнародні чемпіонати перенесли на кінець літа. Матчі Євро-2020 відбудуться лише наступного року.

Як повідомляв ONLINE.UA, в УЄФА за новим форматом спланували футбольний сезон, який порушила епідемія коронавірусу COVID-19. Яким чином передбачається провести національні турніри, Лігу чемпіонів та Лігу Європи — в окремому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?