Українські спортивні збірні тренуватимуться попри карантин - що відомо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українські спортивні збірні тренуватимуться попри карантин - що відомо

Українські спортивні збірні тренуватимуться попри карантин - що відомо
Джерело:  online.ua

У Кабінеті міністрів вирішили дозволити різноманітним спортивним збірним України відновити тренування під час карантинних обмежень. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відповідне рішення під час засідання у середу, 15 квітня.

Члени уряду ухвалили зміни до постанови "Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19".

Згідно з рішенням, представники національних збірних — олімпійських, паралімпійських та неолімпійських також — заново почали тренування. Вже з 16 квітня спортсмени можуть відновити свої зайняття з бігу, ходи, велосипедної їзди.

За словами міністра молоді та спорту Вадима Гутцайта, тренування необхідно організовувати виключно індивідуально. Для того також необхідно скористатися міжнародним досвідом.

Нагадаємо, через епідемію COVID-19 буквально весь професійний спорт світу був паралізований. Скасували футбольні чемпіонати, матчі з баскетболу, бейсболу та навіть Олімпійські ігри 2020 року в Токіо.

Як повідомляв ONLINE.UA, футболісти ФК "Шахтар" припускають відновлення тренувань вже під час карантину в Україні. За словами Даріо Срни — асистента головного тренера, гравцям необхідні приблизно три тижні, щоб повернути форму. Як вони планують це зробити — у відповідному матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?