Як за декілька хвилин припинити сварку з коханою людиною - корисний лайфхак
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Як за декілька хвилин припинити сварку з коханою людиною - корисний лайфхак

Як за декілька хвилин припинити сварку з коханою людиною - корисний лайфхак
Джерело:  online.ua

Для багатьох закоханих пар період самоізоляції через пандемію став справжнім випробовуванням, яке виявилося не так вже й просто пройти. Це й не дивно, адже люди, які вимушено опинилися під одним дахом, починають частіше сваритися та шукати недоліки у своїх партнерах. Однак панікувати не варто, адже цю проблему можна ліквідувати за декілька хвилин. Психологиня Грейс Хейзл розповіла про лайфхак, який навчить вас правильно спілкуватися та уникати серйозних сварок з коханою людиною. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Mirror.

За її словами, спілкування під час конфлікту передбачає висловлення ваших відвертих думок та почуттів, проте робити це треба з розумінням. Також конче важливо слухати потреби іншої людини та бути співчутливими до неї, навіть якщо ваш партнер звертається до вас зі звинуваченням чи критикою. Саме тому закоханні повинні бодай раз спробувати п'ятихвилинні комунікаційні вправи, коли відчувають, що ситуація наближається до суперечки.

"Якщо ви дійсно хочете уникнути серйозної сварки, то спробуйте встановити таймер, щоб у вас і вашого партнера було близько п'яти хвилин, аби свідомо і не грубо висловити те, що відбувається насправді і що кожен з вас про це думає", - пояснює Грейс Хейзл.

За її словами, через 5 хвилин, коли таймер вимикається, людина, яка слухала, повинна відповісти "я все почув, ти хоче сказати, що…" і запитати, чи правильно він зрозумів його/її думку.

"Потім пара змінює ролі і інша людина висловлює власні думки протягом 5-ти хвилин. Ви можете продовжувати робити це, поки обидва не відчуєте, що вас почули і зрозуміли", – наголосила експертка.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  вчені розкрили секрет щасливого шлюбу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?