Андрію Шевченку знайшли нову тренерську роботу у престижному клубі - The Athletic
Категорія
Спорт
Дата публікації

Андрію Шевченку знайшли нову тренерську роботу у престижному клубі - The Athletic

Андрію Шевченку знайшли нову тренерську роботу у престижному клубі - The Athletic
Джерело:  online.ua

Головний тренер національної збірної України з футболу Андрій Шевченко може отримати відповідну посаду у престижному закордонному клубі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Athletic.

За даними видання, кар'єрний стрибок українського спортсмена спричинив тріумфальний виступ його підопічних на Євро-2020.

Вважається, що Шевченку пропонують очолити "Челсі", але після того, як клуб залишить чинний тренер Френк Лемпард.

Власник лондонського клубу — олігарх Роман Абрамович. Журналісти зазначили, що тренер української збірної перебуває у тісному контакті з ним щодо футбольного бізнесу. Окрім того, колишній футболіст живе у Лондоні.

Шевченко виступав за "Челсі" на полі з 2006 до 2008 років. До того він грав за "Мілан" - протягом семи років.

Минулого року українському зірковому тренеру пророкували перехід до "Мілану". Утім, ці чутки не підтвердилися — Шевченко залишися у тренерському складі збірної.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні український уряд офіційно дозволив відновити тренування спортсменам національних збірних у часи карантину. Спортсменам доведеться дотримуватися жорстких правил під час занять.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?