МОН закликало скасувати останні дзвоники та випускні - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

МОН закликало скасувати останні дзвоники та випускні - що відомо

МОН закликало скасувати останні дзвоники та випускні - що відомо
Джерело:  online.ua

У Міністерстві освіти та науки наголосили, що адміністраціям українських шкіл слід скасувати останні дзвоники та випускні вечори у 2020 році. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний лист відомства, який оприлюднили у четвер, 16 квітня.

На думку посадовців, це стане кроком проти поширення коронавірусу COVID-19 в Україні.

"З метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) у 2019/2020 навчальному році пропонуємо не проводити масові заходи із залученням учасників освітнього процесу, у тому числі останні дзвоники та випускні вечори", - говориться у документі.

Нагадаємо, усі школи наразі разом з вишами та дитячими садками знаходяться на карантині. Усе навчання перевели на дистанційний режим — школярі дивляться уроки із вчителями на телебаченні чи онлайн, а домашні завдання виконують з подальшою відправкою.

Нагадаємо, станом на 16 квітня в Україні підтвердили 4 161 випадок нового коронавірусу. Загалом у світі виявили вже понад 2 мільйони інфікованих.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Міносвіти розробили два сценарії для проведення Зовнішнього незалежного оцінювання. Обидва вони залежать від того, яким чином розвиватиметься ситуація з поширенням COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?