Президент WBO пояснив, коли можна відродити професійний бокс
Категорія
Спорт
Дата публікації

Президент WBO пояснив, коли можна відродити професійний бокс

Президент WBO пояснив, коли можна відродити професійний бокс
Джерело:  online.ua

Світова боксерська організація вважає можливим відновити професійні бої лише після того, як глядачам дозволять збиратися на стадіонах. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bad Left Hook.

З відповідною заявою виступив президент WBO Франциско Валькарсел. На його думку, боїв може не бути до моменту розробки вакцини проти коронавірусу COVID-19.

"Уболівальники – невіддільна частина боксу. Навіть попри те, що наш спорт відноситься до телевізійної сфери, я не думаю, що ми побачимо гучні поєдинки до тих пір, поки людям не дозволять відвідувати заходи", – підкреслив очільник організації.

Також Валькарсел додав, що винаходження вакцини — це певний час. Навряд чи топ-боксери зможуть вийти на ринг восени, як вони того хочуть.

"У першу чергу, потрібно убезпечити фанатів. Думаю, що ми здатні пожертвувати грошима і часом заради вакцини. Промоутерам також слід відмовитися від прибутку", – резюмував президент WBO.

Нагадаємо, станом на 16 квітня у світі зареєстрували близько 2 мільйонів випадків COVID-19.

Як повідомляв ONLINE.UA, легендарний боксер Майкл Тайсон розповів в інтерв’ю The Sun, як намагався побитися з горилою у зоопарку. За словами "залізного Майка", колись він разом з тодішньою дружиною Робін Гівенс відвідував зоопарк у Нью-Йорку. Там він побачив клітку з горилою, з якою захотів позмагатися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?