Як виглядати ідеально під час відеодзвінка - універсальні поради від Тома Форда
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Як виглядати ідеально під час відеодзвінка - універсальні поради від Тома Форда

Як виглядати ідеально під час відеодзвінка - універсальні поради від Тома Форда
Джерело:  online.ua

Життя людей під час карантину кардинально змінилося - окрім можливості відпочити від шаленого ритму буднів, з'явилося чимало проблем, які потрібно невідкладно вирішувати. Переговори щодо робочих питань, зустрічі з друзями і навіть побачення - всі ці важливі події тепер відбуваються у форматі відеозв'язку. Для багатьох із нас це новий міні виклик, адже так хочеться виглядати ідеально, отримувати компліменти від колег та товаришів, які спостерігають за вами щоденно. Як це зробити? Виявляється, дуже просто! Один із головних красенів Голлівуду, легендарний дизайнер та режисер Том Форд, поділився кількома універсальними та корисними порадами, які дозволять вам завжди виглядати відмінно, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

Ця історія почалася доволі нестандартно - до Тома Форда з проханням звернулася журналістка The New York Times Маурін Дауд. Вона хотіла, аби відомий дизайнер допоміг їй підготуватися до інтерв'ю з американським актором та коміком Ларрі Девідом по FaceTime. Том розповів про декілька дієвих порад, які стануть у пригоді абсолютно усім.

Що радить Том Форд?

  • ноутбук потрібно поставити на стопку з книг, щоб камера була трохи вище рівня очей, майже на рівні чола;

  • потім екран слід нахилити так, щоб камера опинилася на рівні очей;

  • поруч повинен стояти світильник - його потрібно розмістити трохи позаду комп'ютера/ноутбука; Важливо, щоб він висвітлював ту сторону обличчя, яку ви вважаєте найбільш виграшною;

  • стіл слід накрити білим папером або скатертиною, однак її не повинно бути видно в кадрі. Це необхідно для правильного розподілу світла;

  • і побільше пудри (більше ніж в реальному житті)!

Нагадаємо, що Том Форд - всесвітньо відомий американський дизайнер та режисер. Завоював міжнародну популярність своєю роботою для модного дому Gucci, створенням торгової марки Tom Ford і постановкою фільму-номінанту премії "Оскар" — "Самотній чоловік".  Журнал People назвав Тома в числі 50-ти найкрасивіших людей світу.

Том Форд (ліворуч) в компанії голлівудських акторів

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, психологиня Грейс Хейзл розповіла про лайфхак, який навчить вас правильно спілкуватися та уникати серйозних сварок з коханою людиною під час карантину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?