Коронавірус спалахнув у семінарії УПЦ МП - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Коронавірус спалахнув у семінарії УПЦ МП - що відомо

Коронавірус спалахнув у семінарії УПЦ МП - що відомо
Джерело:  online.ua

Київська духовна академія та семінарія УПЦ МП підтвердила спалах нового коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу закладу у Facebook.

За офіційними даними, в академії зареєстрували вже 19 випадків нової інфекції.

"16 квітня близько 21:00 Академія одержала телефонне повідомлення з Київського міського лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я України, що за результатами тестів 19 осіб (3 викладачі та 16 студентів) отримали лабораторне підтвердження захворювання на коронавірус", - заявили у закладі УПЦ.

Вже у п'ятницю, 17 квітня, очікується письмове підтвердження випадків. Усі інфіковані — на самоізоляції. Її під наглядом медиків організували у гуртожитку академії.

Станом на ранок 17 квітня в Україні підтвердили 4 662 випадки коронавірусу. Померли 125 українців, одужали — вже 246. Загалом за добу виявили 501 інфікованого.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Міністерстві охорони здоров'я зауважили, що тестування на коронавірус в Україні безкоштовне. Це стосується ПЛР-тестів та експрес. Тести забезпечує медична система, якщо людина проінформувала лікарів про наявність симптомів COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?