Кохання проти пандемії: 88-річний дідусь шокував світ безстрашним вчинком заради дружини
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Кохання проти пандемії: 88-річний дідусь шокував світ безстрашним вчинком заради дружини

Кохання проти пандемії: 88-річний дідусь шокував світ безстрашним вчинком заради дружини
Джерело:  online.ua

88-річний дідусь із США Нік Автгес приголомшив весь світ відчайдушним та сміливим вчинком - безстрашний чоловік орендував підйомний кран, щоб поспілкуватися з коханою, яка живе в будинку для літніх людей. Так вони змогли поговорити і навіть доторкнутися один до одного. Варто зазначити, що пара разом у шлюбі вже 61 рік, однак рік тому Маріон довелося переїхати в будинок для людей похилого віку. З тих пір Нік кожен день відвідував свою дружину. Відео зі сміливим дідусем, який здатний ризикнути здоров'ям та життям заради коханої, опублікувала в соціальних мережах його внучка. Що цікаво, про цей безстрашний вчинок вже почали писати й світові медіа, зокрема NY Post, передає ONLINE.UA.

Через пандемію і карантин Ніку Автгес заборонили відвідувати дружину, щоб мінімізувати можливість зараження всередині будинку престарілих. Тому родичі Ніка, помітивши, що він дуже сумує за своєю коханою, допомогли йому організувати зустріч за допомогою підйомного крану. Його син Кріс пішов у будинок престарілих і домовився з адміністрацією про "спецоперацію" для дідусі та бабусі. Вже на наступний день Нік піднявся до вікна Маріон, де вони змогли поспілкуватися і доторкнутися один до одного.

"Ми одружені вже 61 рік, але любимо один одного так само, як в перший день", – сказав розчулений дідусь після зустрічі.

Дана зворушлива історія облетіла чимало світових медіа - про неї дізналися мільйони людей, які не приховують своїх емоціях та в коментарях зазначають, що знову почали вірити в кохання.

"Кохання проти пандемії - 1:0; я не бачив ніколи нічого прекраснішого, ніж це відео; кому потрібно продати душу, що і мене так любили?; здається, я знову повірила, що справжнє кохання існує; плачу - не можу зупинитися; це підтверджує, що люди сильніші, ніж будь-які віруси - ми вміємо кохати, співчувати та допомагати; потрібно зняти про це фільм - негайно", - коментують новину користувачі мережі.

Раніше  ONLINE.UA розповідав, що співачка  Ріанна пожертвувала у різноманітні благодійні фонди мільйони доларів,  щоб врятувати життя людей під час пандемії, а також жорстко розкритикувала бездіяльність Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?