У збірній розповіли, що буде з українським футболом після епідемії коронавірусу
Категорія
Спорт
Дата публікації

У збірній розповіли, що буде з українським футболом після епідемії коронавірусу

У збірній розповіли, що буде з українським футболом після епідемії коронавірусу
Джерело:  24 канал

Прес-аташе футбольної збірної України Олександр Гливинський заявив, що епідемія коронавірусу деструктивно вплинула на професійний спорт. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За його словами, футболісти не можуть тренуватися та грати у матчах. Ситуація — прецедент для світової історії.

"У минулому столітті футбол лише розпочинався, він не був настільки розвинений. Тому це вперше в історії, коли після такої довгої перерви футболісти повернуться до гри. Звісно, бувають відпустки, але вони не є такими довгими", – зазначив Гливинський.

Він наголосив, футболісти переживають складний період. Утім, є й позитивний бік у цих подіях — після скасування обмежень усі будуть грати з більшим натхненням. Тренери також зможуть побачити, хто з гравців може адаптуватися швидше.

"Це буде серйозний виклик для всіх футболістів планети, без винятку", - підкреслив прес-аташе.

Зараз професійні футболісти намагаються підтримати фізичну активність вдома, вони навіть оприлюднюють відповідні ролики у соціальних мережах.

"Хто має подвір'я – на вулиці займається. Для них важливо не набирати зайвих кілограмів", - додав Гливинський.

Як повідомляв ONLINE.UA, УЄФА напередодні обрала один зі сценаріїв відновлення футбольного сезону. Він полягає у проведенні Ліги Європи та Ліги чемпіонів до кінця серпня. Чіткі дати — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?