Один світ: разом вдома - Леді Гага, Біллі Айлиш та інші світові зірки дадуть великий онлайн-концерт
Категорія
Культура
Дата публікації

Один світ: разом вдома - Леді Гага, Біллі Айлиш та інші світові зірки дадуть великий онлайн-концерт

Один світ: разом вдома - Леді Гага, Біллі Айлиш та інші світові зірки дадуть великий онлайн-концерт
Джерело:  online.ua

У суботу 18 квітня відбудеться великий віртуальний концерт світових зірок One World: Together At Home (Один світ: разом вдома), які виступлять онлайн перед усім світом на підтримку медиків, які борються з коронавірусом. Він розпочнеться о 21:00 за київським часом. Онлайн-трансляція концерту за участю Леді, Гаги Біллі Айлиш, Андреа Бочеллі, Селін Діон, Елтона Джона, Пола Маккартні та інших світових зірок буде проходить на офіційному каналі міжнародної організації Global Citizen - дивитися відео концерту в прямому ефірі можна буде на ONLINE.UA .

Ініціатором масштабного концерту "Один світ: разом вдома" стала ВООЗ. В ході концерту можна буде дізнатися про особистий досвід лікарів, медсестер і сімей з різних країн світу, які охопила пандемія. Завдяки фінансовій підтримці спонсорів і корпоративних партнерів, що надається Фонду солідарності для допомоги ВООЗ в боротьбі з пандемією COVID-19, на концерті планують зібрати кошти для надання допомоги і забезпечення масками, халатами та іншими життєво важливими засобами медичних працівників первинної ланки в різних країнах, а також допомоги місцевим благодійним організаціям, які надають продовольство, житло і медико-санітарну допомогу тим, хто цього найбільше потребує. До теперішнього моменту організатори концерту вже зібрали 35 мільйонів доларів.

"Віртуальний концерт продемонструє єдність серед всіх людей, які постраждали від COVID-19, а також прославить і підтримає хоробрих медичних працівників, що стоять на передньому краї боротьби, які роблять неймовірну і рятуючу багатьом життя роботу", - йдеться в анонсі до концерту.

Масштабний концерт світових зірок будуть вести Джиммі Феллон, Джиммі Кіммел і Стівен Колберт, які також готові допомогти об'єднати людей в усьому світі і надихнути їх на відповідальні дії, в результаті яких зросте підтримка глобальних заходів реагування на поширення COVID-19. На концерті виступлять Леді Гага, Аланіс Моріссетт, Андреа Бочеллі, Біллі Айліш, Кріс Мартін, Едді Веддер, Елтон Джон, Фіннеас, Ідріс і Сабріна Ельба, Джей Бальвін, Джон Ледженд , Кейсі Масгрейвс, Кіт Урбан, Лан Лан, Ліззо, Малума, Пол Маккартні, Шах Рух Хан і Стіві Уандер. Також до концерту приєднаються футболіст Девід Бекхем і актриси Керрі Вашингтон та Пріянка Чопра.

Онлайн-трансляція концерту буде вестися на каналах ABC, NBC, BBC, RTE. Також трансляцію можна буде дивитися на платформах Alibaba, Amazon Prime Video, Apple, Facebook, Instagram, Twitch, Twitter, Yahoo, YouTube та інших.

Один світ: разом вдома - трансляція концерту в прямому ефірі (відео):

Нагадаємо, на сьогоднішній день в світі захворіли коронавірусом понад 2,2 млн осіб. З них понад 571 тисячі пацієнтів одужали, 154 294 людей померли від ускладнень, викликаних хворобою. В Україні кількість хворих на коронавірусну хворобу вже досягає 5106 осіб.

Раніше ONLINE.UA публікував онлайн-трансляцію концерту легенди італійської опери Андреа Бочеллі, який виступив перед усім світом на Великдень з головного собору Мілана, в якому не було глядачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?