Окупанти Криму несподівано для всіх пішли проти росіян - кримчани підтримали
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти Криму несподівано для всіх пішли проти росіян - кримчани підтримали

Окупанти Криму несподівано для всіх пішли проти росіян - кримчани підтримали
Джерело:  online.ua

Окупаційна "влада" українського Криму прийняла несподіване для всіх рішення - окупанти вирішили закрити півострів для росіян. Так званий "глава" Криму заборонив приїжджати росіянам на півострів, а тим, хто порушить заборону, пригрозив величезними штрафами до 30 тисячі рублів (майже 11 тисяч гривень). Таке рішення Аксьонов прийняв у понеділок, 20 квітня, повідомляє ONLINE.UA.

На своїй сторінці в соцмережі Аксьонов записав відеозвернення до росіян. Він закликав громадян РФ не приїжджати до Криму через коронавіруса. Аксьонов підкреслив, що всі зафіксовані на півострові випадки зараження завезені з Росії, тому у нього не залишається іншого виходу, як заборонити росіянам в'їжджати на півострів.

"Я переконливо прошу всіх утриматися від приїзду на територію Криму, як в цілях відрядження, так і з метою відпочинку. Усі кримські санаторії і місця відпочинку закриті. Працюють сьогодні тільки системоутворюючі підприємства. При цьому підприємства сфери послуг та громадського харчування, на жаль, сьогодні закриті ", - заявив Аксьонов, підкресливши, що знімуть заборону на в'їзд росіян до Криму тільки після скасування карантину.

Кримчани підтримали рішення Аксьонова. Вони масово коментують його в соцмережах, підкреслюючи, що нарешті окупанти пішли на адекватні заходи в боротьбі з коронавірусом.

"Нарешті !! Ще раніше треба було про це говорити. Вже стільки завезли", "Заборонити в'їзд до Криму, інакше ми не виберемося. Крим не Москва, і для нас, все може бути гірше ніж в Китаї", "А тих, що вже понаїхали, як будуть вивозити? Судячи з їх відгуків ніяких карантинів двотижневих вони не сиділи. А просто розгулюють по Криму. Знімаючи при цьому житло в курортній зоні. А місцеві навіть в супермаркет нормально потрапити не можуть, тому що патрулі на кожному розі","Треба не просити, а не пускати !!!"," Давно було пора виступити з такою заявою, все м'ялися з ноги на ногу", - коментують кримчани рішення Аксьонова.

Важливо додати, що станом на 20 квітня на території окупованого Криму зафіксовані 63 випадки зараження коронавірусом, з них 18 - в Севастополі. Більшість випадків заражень на півострові, за даними окупантів, привезені з території Росії. В Україні вважають, що російські чиновники в Криму можуть приховувати реальну ситуацію із захворюваністю на COVID-19 на окупованому півострові. Офіційний Київ вимагає, щоб Росія, як держава-окупант, взяла не себе відповідальнімть за ситуацію з поширенням коронавіруса в Криму та забезпечила населення півострова відповідним медичним обслуговуванням, без допущення будь-якої дискримінації.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що окупанти Криму б'ють на сполох через нову проблему. Так звана "влада" півострова заявляє, що запасів води в окупованому Криму вистачить тільки на 3-3,5 місяці, а проблема посилюється ще і погодою - весна не дала сильних припливів, тому на водосховища вже не розраховують.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?