Просто магія якась: фанатам Гаррі Поттера будуть платити за перегляд фільмів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Просто магія якась: фанатам Гаррі Поттера будуть платити за перегляд фільмів

Просто магія якась: фанатам Гаррі Поттера будуть платити за перегляд фільмів
Джерело:  online.ua

Хто сказав, що не можна насолоджуватися життям, улюбленими фільми, смачною їжею та отримувати за це непогані гроші? Організація EDsmart вирішила спростувати даний міф та заявила про старт унікального конкурсу. Зазначається, що віддані фанати кіноепопеї про Гаррі Поттера зможуть отримати тисячу доларів, якщо переглянуть всі фільми франшизи, а також стрічку "Фантастичні звірі і де їх шукати". Вказано, що для цього учасники повинні вести в соціальних мережах онлайн-трансляцію. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт EDsmart.

Представники Edsmart пояснюють, що кандидат повинен мати право працювати на території Штатів, активно користуватися соцмережами і йому має бути не менше 18 років.

"Просто сядьте в своєму улюбленому місці для перегляду фільмів, подивіться кіно, завантажте і розмістіть його на своїй платформі в соціальних мережах або в прямому ефірі", - йдеться на сайті організатора.

За годину перегляду щасливчики отримуватимуть 41,5 долар, за всі фільми заплатять - одну тисячу доларів.

"Можливо, витратите їх на алеї Діаґон - коли все стане на свої місця", - жартують організатори конкурсу.

Окрім того, наголошується: щоб стати учасником кінопереглядів, організатори просять написати есе, в якому потрібно довести, саме ви гідні отримати роботу мрії.

В мережі усі фанати поттеріани не приховують свого здивування на захвату, активно коментуючи та поширюючи цю новину.

"Просто магія якась!; Боже, я ж був народжений саме для цієї роботи; чому я живу не в США?; я люблю Гаррі Поттера, тому що сюрпризи ніколи не закінчуються, магія залишається в нашому дорослому житті; яка крута ідея!; Акціо 1000 долларів!", - діляться враженнями від новини користувачі соцмереж.

Як повідомляв ONLINE.UA, за авторством британської письменниці Джоан Роулінг запустили розважальний сайт "Гаррі Поттер вдома" (Harry Potter At Home). Сама письменниця зазначає, що  проєкт створений для дітей по всьому світу, які опинилися на карантині через пандемію COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?