Буде важко: бій Ломаченко - Лопес зіткнувся з новими проблемами
Категорія
Спорт
Дата публікації

Буде важко: бій Ломаченко - Лопес зіткнувся з новими проблемами

Буде важко: бій Ломаченко - Лопес зіткнувся з новими проблемами
Джерело:  online.ua

Бій Василь Ломаченко — Теофімо Лопес неможливо провести без глядачів, відповідно — до повного скасування карантинних обмежень у Сполучених Штатів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву очільника Top Rank Боба Арума в інтерв'ю на YouTube-каналі.

За його словами, Ломаченко наразі знаходиться в Україні, а двобій планувався у США.

"Буде важко провести бій між Ломаченком і Лопесом без глядачів. Ми не можемо провести поєдинок з Василем, до тих пір, поки не буде знята заборона на пересування. Ломаченко був у США, але повернувся в Україну, щоб бути вдома, поки все закрито. Для такого спорту, як бокс, продаж квитків становить великий відсоток доходу. Я не розумію, як можна зробити це без глядачів", – зазначив Арум.

Нагадаємо, бій українця з американцем мали б організувати у Нью-Йорку 30 травня. Станом на 21 квітня США — найбільший осередок пандемії, там виявили 788 тисяч випадків COVID-19 та 42 тисячі смертей.

Напередодні Лопес в інтерв'ю The Ring підтвердив, що не битиметься проти українця, якщо доведеться це робити з пустими трибунами.

Як повідомляв ONLINE.UA, українські боксери Олександр Усик та Василь Ломаченко ризикують втратити свої заплановані на травень бої. За словами очільника компанії Top Rank Боба Арума, Ломаченко — Лопес невідомо коли відбудеться через невизначеність щодо епідемії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?