Нацгвардія веде спецоперацію у Чорнобильській зоні: у чому причина
Категорія
Події
Дата публікації

Нацгвардія веде спецоперацію у Чорнобильській зоні: у чому причина

Нацгвардія веде спецоперацію у Чорнобильській зоні: у чому причина
Джерело:  online.ua

Силовики Нацгвардії почали антидиверсійну операцію на території Чорнобильської зони відчуження, де тривають пожежі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу силової структури.

За офіційними даними, гвардійці відстежують ситуацію у зоні з повітря — за допомогою безпілотників. Вони також ведуть аеророзвідку окремих територій Київщини та Житомирщини.

Прессекретар командувача НГУ, полковник Вадим Голуб, заявив про пошуки нових осередків полум'я та зловмисників, які підпалюють рослинність.

"Щойно була проведена повітряна розвідка місцевості, й виявлено осередки задимлення. Оперативну інформацію ми негайно ж передаємо до ДСНС", - цитує пресслужба підполковника Юрія Зозулю, заступника командира ескадрильї Безпілотних авіаційних комплексів Гвардійської авіаційної бази.

Нацгвардія звернулася до українців із закликом інформувати екстрені служби про нові пожежі.

Нагадаємо, загоряння у Житомирській області та зоні відчуження тривають вже багато днів. Вони спровокували забруднення повітря навіть у Києві.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні Державна служба надзвичайних ситуацій виступила з новою заявою про полум'я на Житомирщині. Фахівці пояснили, у чому полягають складнощі з боротьбою проти пожеж.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?