Зірки закликають допомогти із закупкою корму для тварин, що живуть у літніх людей
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Зірки закликають допомогти із закупкою корму для тварин, що живуть у літніх людей

Зірки закликають допомогти із закупкою корму для тварин, що живуть у літніх людей
Джерело:  online.ua

Період карантину - це не тільки час для відпочинку, а й можливість зробити декілька добрих вчинків, які ніколи не бувають зайвими, наприклад, приєднатися до благодійного проєкту DOG MA, який популяризує непородистих собак та закликає брати домашніх тварин із притулків чи вулиць. Варто зазначити, що нещодавно DOG MA об’єднався із фондом допомоги самотнім літнім людям Starenki. Їхня головна мета – допомогти літнім власникам домашніх тварин із їжею для їхніх хвостатих улюбленців. Спільними силами вони запустили акцію #дайвлапу, яку підтримали зірки української музичної сцени, передає ONLINE.UA.

Що важливо розуміти, #дайвлапу – акція, яка має на меті зібрати кошти на закупку корму для тварин, який буде додано до продуктових наборів для літніх людей. Це допоможе їм не виходити в магазин та позбавить необхідності ділитися з тваринками своєю їжею.

Варто зазначити, що серед українських артистів, які вже підтримали акцію – співачка Аліна Паш, яка влаштувала прямий ефір зі своєю кішкою Пинтею, а також Стасік зі своїм котом Бастером. На черзі прямі ефіри з alyona alyona, KRUTЬ, гуртом YUKO, а також тату-майстринею Уляною Нєшевою, яка планує розіграти безкоштовний сеанс у своєму салоні.

"Забий на породу! Цей ролик покликаний зламати стереотипи про важливість породи й умовної "краси". DOG MA – це коли байдуже, чи тварина породиста. Собака - не тренд. Собака - це друг", - сказано в описі до нового ролика благодійного проєкту.

Користувачі мережі не приховують, що у захваті від цієї ідеї та від цінностей, які пропагує DOG MA.

"Дякуємо за увагу до важливої проблеми!; Дякую, за дуже важливий меседж до новоно покоління! Для покоління, яке не базується на думках інших та не залежить від них. Бо друг на життя - це той хто буде з тобой до кінця!; Відео і посил супер! Молодці!; чудова ідея - про це потрібно говорити", - коментують відео в мережі.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, актор Том Генкс зі своєю коханою дружиною Рітою Вілсон вирішили спробувати врятувати планету від COVID-19 - вони стали донорами крові для розробки вакцини проти коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?