Пірати викрали українця після нападу на судно - усі деталі від МЗС
Категорія
Події
Дата публікації

Пірати викрали українця після нападу на судно - усі деталі від МЗС

Пірати викрали українця після нападу на судно - усі деталі від МЗС
Джерело:  Укрінформ

Біля африканського берега пірати атакували судно Tommi Ritscher та викрали українського моряка. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

Відомості про захоплення підтвердив директор Департаменту консульської служби МВС Сергій Погорельцев. За його словами, нашого земляка вивезли у невідомому напрямку.

Першу інформацію щодо нападу на судно отримало напередодні, 20 квітня, посольство України у Німеччині. Tommi Ritscher ходить під прапором Португалії, його оператором виступає компанія з ФРН - Transeste Schiffahrt Gmbh.

"За попередньою інформацією, в результаті нападу захоплено та вивезено у невідомому напрямі одного громадянина України – члена екіпажу судна", - додав Погорельцев.

Дипломат зауважив, що українські консули у Гамбурзі вже контактують з оператором судна. Також посольство у Нігерії вже звернулося до бенінської влади.

"Справа перебуває на контролі причетних закордонних дипломатичних установ України та Департаменту консульської служби МЗС", - резюмував директор.

Слід зазначити, що російські медіа проінформували про захоплення трьох громадян РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, це не перший такий випадок за останні місяці. У лютому пірати викрали українського моряка з судна, яке знаходилося біля берегів Нігерії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?