Зупинка футболу до 2021 року: УЄФА виступила проти рекомендацій ВООЗ
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зупинка футболу до 2021 року: УЄФА виступила проти рекомендацій ВООЗ

Зупинка футболу до 2021 року: УЄФА виступила проти рекомендацій ВООЗ
Джерело:  online.ua

Представники УЄФА розкритикували рекомендації ВООЗ щодо скасування усіх футбольних турнірів міжнародного рівня до 2021 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Veja.

За даними видання, ВООЗ надала відповідні рекомендації під час онлайн-конференції. позиція організації полягає у максимальному обмеженні масових заходів, бо вони можуть спровокувати нову хвилю пандемії наступного року.

Сторони дискусії не дійшли спільної думки з цього приводу. УЄФА встановила, що ВООЗ не має юридичного впливу на асоціації та календар матчів, тож її рекомендації залишаються лише порадами.

Пізніше представники УЄФА заперечили рекомендації щодо скасування матчів. Аналогічну заяву також зробили у ВООЗ.

"Це невірно. ВООЗ ніколи не давала рекомендацій про скасування футбольних турнірів до кінця 2021 року", - зазначили в організації.

Нагадаємо, наразі весь професійний спорт світу паралізувала пандемія COVID-19. У Європі триває обговорення щодо поновлення національних турнірів та міжнародних змагань.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно в українській збірній з футболу прокоментували безпрецедентну для світу ситуацію з карантином. Прес-аташе команди зазначив, що пандемія COVID-19 безумовно змінить футбол на планеті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?