Зеленський нарешті пояснив, чому так часто змінює міністрів
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський нарешті пояснив, чому так часто змінює міністрів

Зеленський нарешті пояснив, чому так часто змінює міністрів
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський виступив з важливим попередженням - він зазначає, що кадрові ротації в Кабінеті міністрів України будуть тривати, поки уряд не стане "ідеальним". Він також наголосив, що під час його президенства не буде недоторканних політиків - і це стосується абсолютно всіх. Свою позицію український лідер озвучив у фільм "Рік президента Зеленського", передає ONLINE.UA.

"У нас немає недоторканних. Це стосується і уряду. Після цих слів знову хтось з українців скаже, що уряд - це уряд, у нас урядом командує прем'єр-міністр. Але я впевнений, що президент повинен за цим слідкувати. Якщо якийсь із міністрів завалив роботу, не може виконувати свої обов'язки, я, як президент, буду впливати, буду робити все, щоб того чи іншого міністра ми міняли на іншого. І будемо ми це робити до того моменту, поки ми не зробимо ідеальний уряд, коли кожна людина, кожен міністр знаходиться на своєму місці", - наголошує Володимир Зеленський.

Варто зазначати, що у фільмі демонструються кадри з передвиборчої кампанії чинного українського президента, його перші кроки, заяви та обіцянки. Окрім того, глядачам показують Зеленського, який сидить у кріслі та пояснює, що саме його команда встигла зробити за рік.

Нагадаємо, що 22 квітня Офіс президента офіційно заявив, що покаже фільм про першу річницю президентства Володимира Зеленського. Відомо, що фільм вийде в ефір о 19:00 на офіційних сторінках ОПУ в соціальних мережах. Крім того, за повідомленням ОП, фільм можна буде переглянути на низці провідних українських телеканалів.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, у Зеленського заявили, що в Україні стартують клінічні дослідження вітчизняного лікарського засобу, який, за попередніми даними, зможе суттєво знижувати або повністю нейтралізувати загрозу смерті від ускладнень, які спричиняє для організму людини коронавірус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?