Не сумуй наодинці: притулок для тварин “Сіріус” та TABASCO закликають знайти новий дім для чотирилапих друзів
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Не сумуй наодинці: притулок для тварин “Сіріус” та TABASCO закликають знайти новий дім для чотирилапих друзів

Не сумуй наодинці: притулок для тварин “Сіріус” та TABASCO закликають знайти новий дім для чотирилапих друзів
Джерело:  online.ua

У інформаційній кампанії “Сіріус” та TABASCO звертаються до українців, які давно планували завести домашнього улюбленця, та через брак часу їм це не вдавалося. На карантині ж у нових люблячих хазяїв та чотирилапих є можливість швидше звикнути один до одного. У кампанії закликають українців підтримати ініціативу знайти новий дім для котів та собак, повідомляє ONLINE.UA.

Така ініціатива виникла через погіршення ситуації навколо адопції, і навіть повернення чотирилапих у зв'язку із поширенням епідемії коронавірусу. Дати новий дім чотирилапому можна за посиланням.

На вулицях стало більше безпритульних тварин через те, що погіршився матеріальний стан людей. Зменшилася корпоративна та індивідуальна фінансова допомога притулку, адже громадяни та організації опинилися у складних умовах. Проте саме зараз притулок особливо потребує допомоги, а тварини - прилаштування.

“В деяких країнах, наприклад, у США, під час карантину значно виріс попит на тварин з притулків, а в Україні навпаки - збільшилася кількість дзвінків із проханням віддати тварину до притулку. Люди бояться заразитися від собаки чи кота, незважаючи на те, що на інформаційному порталі Кабміну України написано: офіційних підтверджень, що домашні тварини можуть переносити коронавірус, немає. - Олександра Мезінова, директор притулку “Сіріус”.

Олександра Мезінова також наголошує, що зараз з’явились охочі взяти додому собак, щоб мати змогу гуляти у парках та скверах під час карантину, однак керівництво та волонтери притулку категорично проти такої тенденції. Притулок акцентує увагу на тому, що собака чи кіт - це не іграшка, не тимчасова розвага та не "квиток на вулицю" під час карантину. Домашній улюбленець - це повноцінний член сім'ї та велика відповідальність. Усіх тварин віддають у нові родини лише після підписання договору. Потенційні хазяї проходять інтерв’ю з директором притулку, мають випробувальний період та отримують регулярні рекомендації від кураторів щодо адаптації тварин.

“TABASCO завжди було першим у соціальній рекламі та комунікаціях. Ця криза не стала винятком. Сподіваємося, що завдяки цій кампанії знайдуться оселі та родини для багатьох улюбленців,” - партнер та креативний директор агентства TABASCO Олександр Смірнов.

Якщо ви мріяли про чотирилапого друга, то зараз саме той час, щоб подарувати нове щасливе життя безпритульній тварині. Знайте, що є котики та песики, які мріють прожити вдома усе життя.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, чи можна заразитися коронавірусом від домашніх тварин. До теперішнього моменту дані про можливість зараження COVID-19 від собак, кішок або інших домашніх тварин відсутні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?