Під забороною секс і поцілунки: Німеччина ввела радикальні обмеження для футболістів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Під забороною секс і поцілунки: Німеччина ввела радикальні обмеження для футболістів

Під забороною секс і поцілунки: Німеччина ввела радикальні обмеження для футболістів
Джерело:  online.ua

У Німеччині вже 9 травня хочуть відновити футбольний сезон, але за умови, що футболісти будуть дотримуватися радикальних обмежень. Спортсменам по протоколу заборонили займатися сексом і цілуватися, щоб не заразитися коронавірусом від коханих. Також в бундеслізі вирішили, що матчі чемпіонату Німеччини з футболу будуть проходити на стадіонах у присутності не більше 300 осіб, а після прибуття на кожну гру футболістам вимірюватимуть температуру. Про це повідомляє ONLINE.UA зі з посиланням на Daily Mail.

Близьке до керівництва бундесліги джерело повідомило, що після зустрічей команди повинні будуть залишати поле в різний час. При цьому футболістам дозволять користуватися тільки індивідуальними пляшками з напоями, а командні фотографії та рукостискання перед і після ігор повністю заборонять. Проживати гравці зможуть в готелях або приватних будинках, але якщо у партнерки або члена родини футболіста зафіксують симптоми коронавірусной інфекції, бундесліга наполягатиме на обмеженні контактів гравця із сім'єю.

Важливо додати, що раніше в Німеччині хотіли зобов'язати футболістів грати на поле в медичних масках. Влада країни пропонувала, кожні 15 хвилин переривати матч, щоб дати гравцям час для заміни масок. Поки не відомо, чи ухвалили це рішення.

Бундесліга планує завершити сезон до 30 червня. Остаточне рішення має прийняти влада Німеччини. На даний момент, після 25 турів, в чемпіонаті лідирує мюнхенська "Баварія" - у неї 55 очок. Другою йде дортмундська "Боруссія", яка набрала 51 бал. Замикає трійку лідерів "Лейпциг", у якого 50 очок. Вилетіти можуть "Падерборн" (16 очок) і "Вердер" (18 очок).

Як повідомляв ONLINE.UA, УЄФА вважає можливим організувати фінал Ліги чемпіонів і Ліги Європи в кінці серпня цього року. Але матчі відбудуться тільки після завершення національних чемпіонатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?