NASA показало на відео політ МКС - це потрібно побачити кожному
Категорія
Технології
Дата публікації

NASA показало на відео політ МКС - це потрібно побачити кожному

NASA показало на відео політ МКС - це потрібно побачити кожному
Джерело:  online.ua

Національне управління з аеронавтики і дослідження космічного простору США регулярно вражає користувачів мережі унікальними фото- та відеоматеріалами, які за лічені години збирають сотні тисяч лайків та коментарів. Цього разу NASA розповіло про швидкість польоту Міжнародної космічної станції, а також опублікувало відповідне відео в Twitter. В агентстві швидкість МКС порівнюють зі швидкістю літаків, повідомляє ONLINE.UA.

"Швидкість літаків складає близько 966 км на годину, а МКС обертається навколо Землі зі швидкістю більш ніж 28 164 км на годину", - йдеться в повідомленні.

 Окрім того, у NASA зазначають, що станція нагадує дуже яскраву зірку, що летить у небі.

Дане відео уже встигло стати хітом мережі - його активно обговорюють та поширюють люди із різних куточків планети.

"Неймовірна краса - я обожнюю подібні відео; цей ролик можна дивитися вічно; NASA, публікуйте відео та фото частіше; яка красива наша планета з космосу та які жахливі речі на ній зараз відбуваються; тепер це моє улюблене відео; куди нам в космос, якщо ми на Землі не можемо зі своїми проблемами розібратися; фантастичне видовище", - коментують нове відео від NASA користувачі мережа.

Нагадаємо, що Міжнародна космічна станція — пілотована космічна станція на орбіті Землі, створена для наукових досліджень у космосі. Будівництво розпочалось 1998 і тривало в співробітництві аерокосмічних агентств Росії, США, Японії, Канади, Бразилії та Євросоюзу. Маса станції становить приблизно 450 тонн.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно британським астрономам з Університету Бірмінгема вдалося зафіксувати унікальне явище —  вони виявили найяскравіший і аномальний вибух  зірки наднової.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?