Кримінальна справа проти заступника Кличка: що загрожує чиновнику-скандалісту
Категорія
Події
Дата публікації

Кримінальна справа проти заступника Кличка: що загрожує чиновнику-скандалісту

Кримінальна справа проти заступника Кличка: що загрожує чиновнику-скандалісту
Джерело:  online.ua

Правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження, фігурантом якого став заступник очільника Київської міської державної адміністрації — Володимир Слончак. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Національної поліції.

За офіційними даними, процес запущено згідно з ч.2 ст. 345 ККУ про погрозу життю правоохоронця. Згаданій особі загрожує ув'язнення до 5 років.

Ввечері напередодні, 26 квітня, правоохоронці зупинили автомобіль у столиці для перевірки. Головний "герой" історії знаходився на пасажирському місці.

"При оформленні адмінматеріалів із машини вийшов нетверезий пасажир, який агресивно себе поводив та після неодноразових зауважень почав погрожувати патрульному і вдарив його. Як з’ясувалося пізніше, зловмисник – заступник голови Київської міської державної адміністрації. За вчинення протиправних дій затриманому загрожує до п’яти років ув’язнення", - підкреслили у поліції.

Причиною зупинки стали вимкнені у темний час доби фари. Після у правоохоронців виникла підозра щодо нетверезого стану жінки-водія. Та відмовилася проходити тест на драгері, однак адмінпротокол проти неї склали.

Тоді ж ввечері поліція затримала Слончака за напад на патрульного.

"Кожен, хто не виконує законних вимог поліцейських, незалежно від статусу і посади, буде відповідати перед законом. Погроза або насильство щодо працівників правоохоронного органу під час виконання службових обов’язків, втручання у їх роботу та невиконання законних вимог поліцейських — це кримінально карані діяння! При цьому усі – рівні перед законом! Дякую поліцейським за службу", - відреагував на інцидент заступник голови КМДА Ігор Клименко.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно у Києві мешканець міста почав стрілянину з вікна квартири. На місце оперативно спрямували підрозділ поліції. Чим завершився інцидент — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?