Як можна їх не любити: Блейк Лайвлі та Раян Рейнольдс розсмішили мережу новим жартом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Як можна їх не любити: Блейк Лайвлі та Раян Рейнольдс розсмішили мережу новим жартом

Як можна їх не любити: Блейк Лайвлі та Раян Рейнольдс розсмішили мережу новим жартом
Джерело:  online.ua

Родина голлівудських акторів, чарівна "пліткарка" Блейк Лайвлі та її чоловік Райан Рейнольдс, продовжують нагадувати фанатам, що міцні стосунки слід будувати не тільки на взаємному коханні та довірі, але й на ... гуморі. Вони, до прикладу, ніколи не втомлюються вигадувати нові способи, щоб покепкувати, посміятися та підняти настрій усім своїм шанувальникам, які вже встигли засумувати на карантині. Цього разу Блейк Лайвлі опублікувала в мережі кумедну світлину, на якій зображений її коханий чоловік з доволі чудернацькою зачіскою - маленьким хвостиком, передає ONLINE.UA.

"Обіцяйте, що не будете згадувати про це до кінця його днів", - іронічно підписала новий знімок голлівудська акторка.

Варто зазначити, що Рейнольдс з відповіддю на жарт дружини не забарився. Він зразу ж поширив у своєму Інстаграмі цей знімок і, в свою чергу, пожартував над коханою.

"Очевидно, що твої протизаплідні не працюють, так що... " - написав він, мабуть, маючи на увазі, що його зачіска антисексуальна.

Варто зазначити, що наразі подружжя, як і багато сімей, знаходяться в самоізоляції разом зі своїми дітьми. Як зізнався нещодавно Раян, з дружиною і трьома дочками (Лайвлі і Рейнольдс виховують п'ятирічну Джеймс, трирічну Інес і восьмимісячну дівчинку, чиє ім'я вони поки не розкрили) він чудово проводить час і зовсім не нудьгує через те, що давно не бачив своїх друзів.

"Мені подобається займатися дівчачими справами", - зізнається голлівудський красень.

В мережі на нові жарти від зіркової пари теж реагують з гумором.

"Чудова зачіска - навіть краще, ніж в моєї дружини; ну що за красень!; Блейк просто заздрить цим шикарним кучерикам; як їх можна не любити? Це найкраща пара Голлівуду; щасливі разом; гумор та кохання врятують цей світ; я теж хочу, щоб в мене була така родина - вони ідеальні; відповідь Раяна просто мене вбила - це геніально", - ділять враженнями фанати зіркової пари.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, всесвітньо відомий британський актор Том Фелтон, який зіграв Драко Малфоя у серії фільмів про "Гаррі Поттера", підірвав мережу знімком з ідеальним пресом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?