Скандал зі Слончаком: заступник Кличка вибачився, але не за побиття поліцейського
Категорія
Події
Дата публікації

Скандал зі Слончаком: заступник Кличка вибачився, але не за побиття поліцейського

Скандал зі Слончаком: заступник Кличка вибачився, але не за побиття поліцейського
Джерело:  online.ua

Колишній заступник голови КМДА Володимир Солончак виступив з першою заявою після інциденту з нападом на поліцейського у столиці. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook.

За його версією, він не нападав на правоохоронця. Ба більше, у скандалі винуватцями стали представники поліції.

"Щодо сумнозвісних подій... Вчора ввечері мій автомобіль було зупинено Патрульною поліцією. Під час з'ясування обставин зупинки, поліція зухвало перевищувала свої повноваження і порушувала закон, що викликало в мене обурення. Як юрист хочу запевнити, що чітко розумію, де емоції, а де напад на поліцейського, і останнього — точно не було! Попри все — я щиро хочу перепросити громадськість та правоохоронців за мою емоційну нестриманість", - стверджує Слончак.

Нагадаємо, ввечері у неділю 26 квітня, поліція зупинила автомобіль зі Слончаком на пасажирському сидінні та жінкою за кермом. Причина зауваження правоохоронців — відсутність світла у фарах попри темний період доби.

Тоді під час оформлення протоколу про адміністративне порушення посадовець ударив одного з поліцейських — його затримали та відвезли до управління.

Водночас після зупинки жінку за кермом підозрювали у керуванні автомобілем у п'яному стані. Вона все заперечила та відмовилася від перевірки драгером.

Станом на день 27 квітня київський мер Віталій Кличко звільнив обох порушників — другою фігуранткою також виявилася представниця КМДА.

Обережно! У відео - ненормативна лексика!

Як повідомляв ONLINE.UA, проти Володимира Слончака почали кримінальне провадження згідно зі статтею ККУ про напад на службовця правоохоронних органів. Колишньому заступнику мера наразі загрожує ув'язнення до 5 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?