Пентагон зважився на шокуюче рішення - відеодокази
Категорія
Світ
Дата публікації

Пентагон зважився на шокуюче рішення - відеодокази

Пентагон зважився на шокуюче рішення - відеодокази
Джерело:  online.ua

Міністерство оборони США неочікувано для всіх дозволило опублікувати шокуючі відеозаписи перехоплення американськими ВПС невпізнаних літаючих об'єктів. Варто зазначити, що ці ролики з'явилися у мережі давніше, однак лише 27 квітня 2020 року Пентагон офіційно визнав їх справжніми та правдивими. У записах – НЛО у прицілі винищувачів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт ВПС Штатів.

Що важливо розуміти, після ретельного аналізу відомство дійшло висновку, що санкціонований випуск цих несекретних відеороликів не розкриває будь-яких чутливих можливостей або систем і не перешкоджає будь-яким подальшим розслідуванням військових вторгнень у повітряний простір з боку невпізнаних літаючих об'єктів.

Вказано, що явища в повітрі, які спостерігаються на відеозаписах, продовжують характеризуватися як "невпізнані". Як відомо, Міністерство оборони США в 2017 році підтвердило "Нью-Йорк Таймс" існування секретної програми на 22 мільйони доларів для дослідження НЛО.

Нагадаємо, що НЛО - це нерозпізнаний летючий об’єкт. Зазвичай під впливом масової культури так називають безпосередньо космічні кораблі прибульців, проте насправді цим явищем можна назвати що завгодно. Хоч би й простий літак, але неопізнаний.

Декілька років тому стало відомо, що з 2007 по 2012 роки Пентагон проводив таємну програму з вивчення НЛО. Програма не афішувалася оборонним відомством, так як була спрямована на виявлення аерокосмічних загроз для США. Таємна програма Міноборони США називалася Advanced Aviation Threat Identification Program (AATIP).

Як повідомляв ONLINE.UA, космічне агентство NASA  розповіло про швидкість польоту Міжнародної космічної станції,  а також опублікувало відповідне відео в соціальних мережах. В агентстві швидкість МКС порівнюють зі швидкістю літаків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?