Слончаку обрали запобіжний захід після нападу на поліцейського - рішення суду
Категорія
Події
Дата публікації

Слончаку обрали запобіжний захід після нападу на поліцейського - рішення суду

Слончаку обрали запобіжний захід після нападу на поліцейського - рішення суду
Джерело:  online.ua

Колишній заступник голови КМДА Володимир Слончак отримав від суду нічний домашній арешт. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на засідання Солом'янського районного суду столиці.

Суддя Максим Вишняк підтримав позицію прокуратури, але частково — та просила цілодобовий домашній арешт. Порушнику необхідно бути вдома з 23:00 до 06:00 щодня, до 27 червня.

За словами Слончака, він вважає себе заступником голови мерії. "Розпорядження про звільнення" йому нібито не надали.

Обвинувачення наголосило, що поліцейський, з яким побився експосадовець, отримав забої обличчя за струс мозку. Прокурор звернув увагу на спроби підсудимого ухилятися від слідства та впливати на свідків інциденту.

На думку адвоката, такі підозри — зайві. Він стверджує, що камери не зафіксували ударів поліцейського рукою та головою — саме це зазначила прокуратура.

Юрист-захисник нагадав суду про двох дітей Слончака, що є підставою для відмови від цілодобового арешту. Вони знаходяться на Київщині, а сам колишній заступник мера мешкав у столиці.

Окрім того, у Слончака нібито підтвердили струс мозку й забій щелепи, що спровокувало його огляд у лікарні швидкої допомоги. Порушник додав — його без підстав тримали 6 годин у кайданках.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимира Слончака затримали ввечері 26 квітня. Він облаяв та вдарив одного з поліцейських, які складали адмінпротокол проти його колеги. З нею хуліган їхав автомобілем у Києві.

Колишній посадовець вибачився за свою поведінку, однак факт нападу на поліцейського спростував.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?