Двох українців знайшли мертвими на Балі: що відомо про трагедію
Категорія
Події
Дата публікації

Двох українців знайшли мертвими на Балі: що відомо про трагедію

Двох українців знайшли мертвими на Балі: що відомо про трагедію
Джерело:  online.ua

Тіла двох громадян України знайшли на індонезійському острові Балі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Coconuts Bali та заяву Міністерства закордонних справ.

За даними місцевої поліції, тіла вивезли з готелю відповідно до протоколу про коронавірус COVID-19. Найближчим часом фахівці проведуть тести на інфекцію.

Видання пояснило, що правоохоронців викликала прибиральниця, бо занепокоїлася.

"Двоє іноземців, попередньо — подружжя, залишалися у своїх апартаментах. Поліцію попередили щодо ситуації після того, як персонал готелю помітив, що іноземці не залишали кімнати упродовж дня", - зазначили журналісти.

Їх тіла знаходилися на підлозі без слідів насилля.

У департаменті консульської служби МЗС України проінформували, що у залежності від результатів тесту на COVID-19 вирішать питання про аутопсію — для остаточного встановлення причин смерті.

Наразі українська сторона комунікує з індонезійською владою, зокрема правоохоронними органами та медичним закладом. У майбутньому необхідно буде з'ясувати усі деталі трагічного інциденту та організувати репатріацію померлих.

Як повідомляв ONLINE.UA, туристи з України, США, Франції, Туреччини й Непалу — групою з шести осіб — провели місяць у печері в Індії для самоізоляції. 4 чоловіки та 2 жінки жили у готелі містечка Рішікеш на півночі країни. Згодом у них закінчилися гроші, тож іноземці вирушили до місцевої печери.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?