Такого ще не було: Путін зважився на шокуюче зізнання
Категорія
Політика
Дата публікації

Такого ще не було: Путін зважився на шокуюче зізнання

Такого ще не було: Путін зважився на шокуюче зізнання
Джерело:  online.ua

29 квітня очільник Кремля Володимир Путін виступив з гучною заявою - він наголосив, що світ ще не стикався з такими масштабними проблемами глобальної енергетики, як зараз. За його словами, енергетичний ринок не вперше зіштовхується з різкими коливаннями кон'юнктури, але "такого ще не було". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Ці проблеми мають системний характер і виходять далеко за національні кордони", - наголосив російський президент, зазначивши, що ситуація з коронавірусом вкрай негативним чином позначилася на світовій економіці і на попиті на енергоресурси.

На думку очільника Кремля, щоб мінімізувати вплив негативних тенденцій на енергоринках на стан економіки, "потрібні спільні зусилля, в тому числі такі, як нещодавня угода ОПЕК+".

"Ми будемо і далі вибудовувати ефективну співпрацю із зарубіжними партнерами, досягати домовленостей щодо балансування енергоринку, шукати рішення, які дозволять підприємствам реалізовувати довгострокові плани, інвестувати в розвиток і створювати нові робочі місця", - наголосив Путін.

Варто зазначити, що виробництво нафти у світі становило до недавнього часу близько 100 млн барелів на добу, в той же час, попит на неї в умовах, коли 2/3 населення Землі знаходиться в ізоляції, може впасти до 70 млн. Що важливо розуміти, що навіть після операції ОПЕК+ про рекордне скорочення видобутку на 9,7 млн барелів на добу ціни на нафту впали майже вдвічі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що влада Польщі готує новий неприємний сюрприз для очільника Кремля Володимира Путіна — зазначається, що офіційна Варшава планує заарештувати активи "Газпрому" в Європі в якості компенсації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?