Залишаюся без будинку - Ілон Маск приголомшив реакцією на різкий обвал акцій Tesla
Категорія
Світ
Дата публікації

Залишаюся без будинку - Ілон Маск приголомшив реакцією на різкий обвал акцій Tesla

Залишаюся без будинку - Ілон Маск приголомшив реакцією на різкий обвал акцій Tesla
Джерело:  online.ua

Гендиректор Tesla Ілон Маск знову обвалив акції компанії провокаційним твітом. Він написав у соцмережі, що вартість акцій Tesla занадто висока і після цих кількох слів ціна компанії стрімко знизилася на 14 млрд доларів, з яких на 3 млрд зменшилася вартість пакета, яким володіє сам Маск. Сам бізнесмен іронічно відреагував на ситуацію - він заявив, що продає все своє майно і скоро залишиться без будинку, чим приголомшив мережу, повідомляє ONLINE.UA.

Відразу після заяви Маска про занадто високу вартість акцій Tesla вони обвалилися з 761,18 до 720,05 доларів. Зараз вартість становить 701,32 долара. Падіння склало більше 10%, через що акціонери компанії втратили тисячі доларів.

Але по всій видимості Маска це не хвилює. Він продовжив публікувати дивні твіти, в одному з яких заявив, що продає все своє майно, що, за словами бізнесмена, розлютило його дівчину, співачку Граймс.

"Продаю практично все, чим володію. Буду жити без будинку", - написав Маск.

Схвильовані передплатники тут же запитали, що сталося. Вони навіть припустили, що Ілону Маску терміново знадобилися гроші. На що винахідник і власник SpaceX відповів, що матеріальні блага йому не потрібні.

"Мені не потрібні гроші. Присвячую всього себе Марсу і Землі. Речі тільки тягнуть тебе вниз", - відповів Маск передплатникам.

Нагадаємо, провокаційні твіти Маска вже ставали приводом для його конфліктів з Комісією з цінних паперів США і судових розглядів. У 2018 року Маск написав, що готовий викупити акції Tesla по 420 доларів за штуку, після чого вартість акцій виробника електромобілів на біржі різко пішла вгору. Влада порахувала, що слова про плани викупу були безпідставними, а значить, таким чином Маск ввів всіх в оману. Тоді Маск врегулював конфлікт з законом, виплативши державі 20 млн доларів і пообіцявши, що без дозволу адвоката не буде поширювати важливу ділову інформацію про компанію.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ілон Маск збунтувався проти коронавірусного карантину. Він написав гнівний твіт, в якому виступив з грубої критикою проти карантину, який ввели в США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?