Футбольна ліга Німеччини під загрозою: коронавірус уразив гравців
Категорія
Спорт
Дата публікації

Футбольна ліга Німеччини під загрозою: коронавірус уразив гравців

Футбольна ліга Німеччини під загрозою: коронавірус уразив гравців
Джерело:  online.ua

Під час підготовки до відновлення Бундесліги виявили нові випадки коронавірусу COVID-19 серед футболістів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Fussball Liga.

За даними організаторів, станом на 4 травня серед професійних гравців провели 1,7 тисячі тестів. Позитивними виявилися 10. Загалом перевірки торкнулися 36 клубів.

Наразі почалася друга хвиля тестування. Інший "раунд" проведуть безпосередньо перед початком тренувань.

"Ретельні тести призначені для того, щоб найкращим чином запобігти участі інфікованих людей в тренуваннях та іграх і тим самим потенційно знизити ймовірність зараження інших", - зазначили у DFL.

Бундесліга не розкрила, серед представників яких саме клубів зареєстрували інфікованих коронавірусом. Напередодні оприлюднили інформацію щодо трьох випадків у "Кельні", однак вона не підтверджена офіційно.

Раніше вважалося, матчі німецького турніру відновлять 9 травня. Федеральний уряд, втім, відклав це питання на розгляд 6 травня.

Організатори уже висловили свій оптимізм щодо ліги. Вони налаштовані відновити її протягом травня.

Станом на 4 травня на території ФРН підтвердили понад 165 випадків COVID-19. Кількість померлих майже сягнула 7 тисяч.

Наразі усі країни Європи зупинили проведення матчів національних чемпіонатів, представники УЄФА відтермінували міжнародні ліги. Тільки у Білорусі не скасували футбольних двобоїв. Уряд Франції виступив з рішенням цілком скасувати внутрішній турнір — у країні до кінця літа продовжили обмеження на масові заходи.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Німеччині вже 9 травня хочуть відновити футбольний сезон, але за умови, що футболісти будуть дотримуватися радикальних обмежень. Спортсменам по протоколу заборонили займатися сексом і цілуватися, щоб не заразитися коронавірусом від коханих. Також у Бундеслізі вирішили, що матчі будуть проходити на стадіонах у присутності не більше 300 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?