У Зеленського нарешті прокоментували гучний скандал з генпрокуроркою
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського нарешті прокоментували гучний скандал з генпрокуроркою

У Зеленського нарешті прокоментували гучний скандал з генпрокуроркою
Джерело:  online.ua

Очільник Офісу президента Андрій Єрмак вперше відреагував на скандал, який розгорівся навколо генеральної прокурорки Ірини Венедіктової. За його словами, робота останньої чітко відповідає принципам, які є пріоритетними для глави держави Володимира Зеленського. Про це Андрій Єрмак розповів під час онлайн-зустрічі, організованою американським Atlantic Council, передає ONLINE.UA.

"Безумовно ми самі відчуваємо, що сьогодні робота всіх правоохоронних органів є недостатньою. І тому реформи, які ми розпочали, вони безумовно будуть продовжуватися", - заявив глава ОПУ.

За його словами, всі зміни, в тому числі і кадрові ротації, які відбулися насамперед в ОГП, налаштовані на удосконалення і пришвидшення реформ.

"Для команди президента Зеленського одним із пріоритетів було і залишається незалежність роботи правоохоронних органів. Ми вважаємо, що новий керівник Генеральної прокуратури пані Венедіктова повністю відповідає цим принципам", - підсумував Андрій Єрмак.

Варто нагадати, що 27 квітня  активісти із "Хто замовив Катю Гандзюк" організували акцію протесту під вікнами очільниці ОГП Ірини Венедіктової — вони продовжують стверджувати, що Офіс генпрокурора "злив" справу про розслідування вбивства Гандзюк. Також вони стверджують, що замовник злочину Владислав Мангер домовився з прокуратурою на найвищому рівні.

Як повідомляв раніше ОNLINE.UA,  Ірина Венедіктова вже відреагувала на акцію протесту активістів  — вона заявила, що правозахисники не приходять волати на дитячі майданчики, не плюють в пісочниці, не лякають пенсіонерів. Глава ОГП додала, що вже почався процес ознайомлення з матеріалами слідства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?