Найкурйозніше порушення карантину: британську пару оштрафували за спробу "понюхати море"
Категорія
Світ
Дата публікації

Найкурйозніше порушення карантину: британську пару оштрафували за спробу "понюхати море"

Найкурйозніше порушення карантину: британську пару оштрафували за спробу "понюхати море"
Джерело:  online.ua

У Великій Британії поліція містечка Вітбі оштрафувала подружжя, яке намагалося доїхати до моря попри карантинні обмеження. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеві правоохоронні органи.

За даними поліції, пара проїхала близько сотні кілометрів заради запаху моря.

"Цього вечора поліція Вітбі наклала два штрафи на пару, яка проїхала з Бостон Спа до Вітбі, аби понюхати море. Це не є припустимою причиною для подорожі у наш край, їх змусили негайно повертатися додому", - зазначили у відомстві.

Поліцейські додали, що продовжують важко працювати над підтримкою порядку у Вітбі заради усіх його мешканців.

Слід зазначити, кількість випадків нового коронавірусу у Великій Британії станом на 5 травня сягнула 190 тисяч. Померли майже 29 тисяч. У країні ввели жорсткі штрафи за порушення карантину.

Інфікувався коронавірусом навіть британський прем'єр-міністр Борис Джонсон. Він провів безліч ночей у лікарні, зокрема у реанімаційному відділенні, та нещодавно повернувся до повноцінної служби.

Нагадаємо, джерелом походження нового коронавірусу COVID-19 стало китайське місто Ухань. Наразі невідомо, яким саме чином поширилася інфекція. Існують версії про виток вірусу з лабораторії, де його властивості вивчали місцеві науковці.

Як повідомляв ONLINE.UA, мешканець Великої Британії вирішив замаскуватися під кущ, аби залишити домівку в умовах жорсткого карантину. Подружжя з британського міста Стівенідж помітила чоловіка неподалік від свого будинку. Він ніби грав на камеру — перебігав від одного місця до іншого, завмирав, коли повз їхав автомобіль. Яскравий відеоролик — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?