Вперше в історії: Том Круз буде знімати фільм у космосі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вперше в історії: Том Круз буде знімати фільм у космосі

Вперше в історії: Том Круз буде знімати фільм у космосі
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий підприємець Ілон Маск та голлівудський актор Том Круз уже активно готуються до зйомок першого фільму в космосі. Згідно з останніми даними західних ЗМІ, це вперше художню кінострічку створять у космосі. Про це розповів рейтинговий таблоїд Deadline, передає ONLINE.UA.

Журналістам вдалося дізнати, що поки фільм перебуває на стадії обговорення. У зйомках точно візьме участь голлівудський актор Том Круз, найбільш відомий за серією фільмів "Місія нездійсненна". Анонімні джерела таблоїду вважають, що кінострічка буде частиною цієї захопливої франшизи. Як розгортатиметься сюжет унікальної новинки і чи будуть всі кадри створені у космосі, поки невідомо. Не виключено, що саме Том Круз погодиться на екстремальний політ у космос.

Варто звернути увагу на те, що голлівудський красень дуже рідко довіряє трюки каскадерам та неодноразово наражав себе на небезпеку під час створення фільмів. Так, зйомки фільму "Місія нездійсненна: Наслідки" навіть доводилось зупинити, бо Том Круз зламав ногу, стрибаючи по дахах.

Що важливо розуміти, Ілон Маск також не новачок в світі розваг. Глава SpaceX з'являвся у фільмах і серіалах. У 2019 Маск озвучив персонажа на ім'я Елон Туск в анімаційному серіалі "Рік і Морті".

Наразі також відомо, що перший в історії запуск космонавтів на МКС на борту космічного корабля SpaceX запланований на 27 травня. Такі терміни минулого тижня озвучив директор NASA Джим Брайденстайн. У своїй заяві він не згадував про кіноактора, а також про те, хто буде на борту корабля.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ілон Маск заявив про народження сина. Його кохана, відома співачка Граймс (Клер Буше), народила первістка. Що цікаво, для Маска — ця дитина вже шоста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?