Правила гри змінюються - Бенксі вразив світ новою проникливою ​​картиною
Категорія
Культура
Дата публікації

Правила гри змінюються - Бенксі вразив світ новою проникливою ​​картиною

Правила гри змінюються - Бенксі вразив світ новою проникливою ​​картиною
Джерело:  online.ua

Популярний у всьому світі британський анонімний художник Бенксі вразив новою проникливою картиною. Він присвятив свою роботу медикам, які рятують життя людей з коронавірусом. Картину Бенксі передав лікарям з лікарні Саутгемптон в англійському графстві Хемпшир, зараз вона прикрашає стіни медзакладу. Він назвав її Game Changer - "Правила гри змінюються", повідомляє ONLINE.UA.

"Спасибі за все, що ви робите. Сподіваюся, вона зробить це місце трохи яскравіше, навіть будучи чорно-білою", - йдеться в записці Бенксі, яку він передав медикам разом з картиною.

На монохромному полотні площею один квадратний метр Бенксі зобразив хлопчика в комбінезоні і футболці. Він сидить біля кошика для мусору, в який викинули фігурки Людини-павука і Бетмена. Дитина тримає в руках іграшкову медсестру, яка витягнула вперед руку, як Супермен, що поспішає на допомогу. На костюмі медсестри зображений червоний хрест - це єдина кольорова деталь на картині.

Нова картина Бенксі, яка символізує лікарів як супергероїв теперішнього часу для всього світу, буде висіти в лікарні до осені. Після цього її продадуть на аукціоні, щоб зібрати кошти для Національної служби охорони здоров'я Великої Британії.

"Тут, в Саутгемптоні, наша лікарняна сім'я трагічно втратила улюблених і шанованих співробітників і друзів. Той факт, що Бенксі вибрав нас для визнання видатного внеску, який кожен співробітник сфери охорони здоров'я вносить в ці безпрецедентні часи, є величезною честю", - подякувала художнику виконавча директорка трастового фонду клініки Паула Хед.

Важливо відзначити, що фото нової картини Бенксі, яку художник розмістив на своїй сторінці в соцмережі, стало дуже популярним. Буквально через кілька годин після розміщення знімка його "лайкнули" майже 2 млн користувачів мережі. Навіть ті люди, які раніше не були шанувальниками творчості британського художника, відзначили, що почали поважати Бенксі після такого потужного посилу всьому світу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Бенксі створив новий шедевр у власній ванній, яким показав, як карантин змінив життя всіх людей на планеті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?